1. Nëse akoma nuk jeni pjesë e forumit, ju ftojmë që të bëheni pjesë e këtij forumi duke u regjitruar.
  Dismiss Notice
 2. Ata qe kan harru password apo user ne te kontaktojn ne PM ju trregojm password.
  Dismiss Notice

KPS CSGO ADMIN KONKURS

Tema tek 'Counter-Strike GO eSK' e hapur nga iRuLe, 31 Tetor 2016.

View Users: View Users
 1. Freskim Januzi

  Freskim Januzi Fillestar

  Anëtarësuar:
  21 Mars 2017
  Postimet:
  1
  Pëlqime të marrura:
  0
  Freskim Januzi
  Ferizaj
  21
  STEAM_0:1:105077519
  steam
   
 2. milisinani971

  milisinani971 Fillestar

  Anëtarësuar:
  16 Nëntor 2016
  Postimet:
  2
  Pëlqime të marrura:
  0
  Emri:Mili Sinani
  Vendi:Maqedoni
  Mosha:34
  SteamID:STEAM_1:0:1069003642
  CSGO Cracked Steam
   
 3. Kidi

  Kidi Fillestar

  Anëtarësuar:
  31 Mars 2017
  Postimet:
  1
  Pëlqime të marrura:
  0
  Vendi: Kosove
  Emri: Jon Pushkolli
  Qyteti: Prishtine
  Mosha: 16
  SteamID: STEAM_0:1:176318284
  Steam CS:GO
   
 4. Edonis Husaj

  Edonis Husaj Fillestar

  Anëtarësuar:
  9 Prill 2017
  Postimet:
  1
  Pëlqime të marrura:
  0
 5. jimkat

  jimkat Fillestar

  Anëtarësuar:
  20 Prill 2017
  Postimet:
  1
  Pëlqime të marrura:
  0
  Όνομα και Επώνυμο: Jim katranitsas
  Χώρα: Ελλάδα
  Πόλη: Αθήνα
  Ηλικία: 17
  SteamID: STEAM_0: 1: 101711322
  STEAM CSGO
   
 6. FUTURE

  FUTURE Fillestar

  Anëtarësuar:
  25 Prill 2017
  Postimet:
  1
  Pëlqime të marrura:
  0
  Qlirim Tofaj
  Junik, Kosove
  Mosha: 18
  STEAM ID : STEAM_0:1:170332761
  CSGO ME STEAM : RANK Legendary Eagle.
   
 7. KAIZOKU

  KAIZOKU Fillestar

  Anëtarësuar:
  28 Prill 2017
  Postimet:
  2
  Pëlqime të marrura:
  0
  Kastriot Shehu
  Vendi : Kosove
  Komuna : Junik
  Mosha : 25
  Steam ID (STEAM_1:1:156142127)
  Posedoj Steam dhe rankun e kam DMG
  Gjuhet : Anglisht dhe Gjermanisht
   
 8. Agung Bintaro

  Agung Bintaro Fillestar

  Anëtarësuar:
  28 Prill 2017
  Postimet:
  1
  Pëlqime të marrura:
  0
  Name: Agung Sentosa
  Country: Brunei
  City: Bangar
  Age: 20
  Steam ID: STEAM_1:0:264459847
  Cracked CSGO
   
 9. Frankie.

  Frankie. Fillestar

  Anëtarësuar:
  30 Prill 2017
  Postimet:
  2
  Pëlqime të marrura:
  0
  Arber Rexhepi
  Gostivar, Maqedoni
  Mosha: 18
  Nick: Frankie.
  SMFC jom kon para se te marr nje pauze nga Kanteri.
  Anglisht, Maqedonisht, Gjermanisht, Turqisht
  Steam e kam CSGO'n
  Kam qene admin ne servera 1.6
   
 10. leoB

  leoB Hero

  Anëtarësuar:
  22 Janar 2012
  Postimet:
  846
  Pëlqime të marrura:
  0
 11. iRuLe

  iRuLe Administrator
  Administrator

  Anëtarësuar:
  10 Qershor 2010
  Postimet:
  2,051
  Pëlqime të marrura:
  15
  ti ma dergon steam id tane
   
 12. iRuLe

  iRuLe Administrator
  Administrator

  Anëtarësuar:
  10 Qershor 2010
  Postimet:
  2,051
  Pëlqime të marrura:
  15
  ti ma dergon steam id tane
   
 13. Unn1xD

  Unn1xD Fillestar

  Anëtarësuar:
  13 Maj 2017
  Postimet:
  1
  Pëlqime të marrura:
  0
  Emri : Andi Kasneci
  Vendi : Kosove
  Qyteti : Prishtine
  Mosha : 15
  STEAM ID : STEAM_0:0:155667319
  Steam CS GO
  Anglisht
   
 14. Frankie.

  Frankie. Fillestar

  Anëtarësuar:
  30 Prill 2017
  Postimet:
  2
  Pëlqime të marrura:
  0
  STEAM_0:1:95685301
   
 15. leoB

  leoB Hero

  Anëtarësuar:
  22 Janar 2012
  Postimet:
  846
  Pëlqime të marrura:
  0
  STEAM_1:0:64103298
   
 16. Rexhep443

  Rexhep443 Fillestar

  Anëtarësuar:
  19 Maj 2017
  Postimet:
  1
  Pëlqime të marrura:
  0
  Emri dhe Mbiemri : Rexhep Bajrami
  Vendi Kosov
  Qyteti Prishtin
  Mosha 22
  Steam id STEAM_0:1:176686475
  Cs Steam
  Jom Aktiv teper
   
 17. florentshala

  florentshala Fillestar

  Anëtarësuar:
  11 Qershor 2017
  Postimet:
  1
  Pëlqime të marrura:
  0
  Emri:florent shala
  Vendi:kosove
  Qyteti:prishtin
  Mosha:15
  SteamID:STEAM_0:1:181072155
  steam CSGO
   
 18. yoshiyouk85

  yoshiyouk85 Fillestar

  Anëtarësuar:
  16 Qershor 2017
  Postimet:
  1
  Pëlqime të marrura:
  0
  Emri : arber doz
  Vendi:shqiperi
  Qyteti:tirane
  Mosha: 32
  STEAM ID : STEAM_1014985032
  Steam CSGO +CSS 4,660 hrs
  jam aktiv
  language english greek russian
   
  #58 yoshiyouk85, 16 Qershor 2017
  Last edited: 16 Qershor 2017
 19. lenox-BEAST

  lenox-BEAST Fillestar

  Anëtarësuar:
  25 Qershor 2017
  Postimet:
  1
  Pëlqime të marrura:
  0
  Valmir Maloku
  Vendi Kosove
  Qyteti Prishtine
  Mosha 16
  Steam ID: STEAM_1:0:213458702
  STEAM E PERDORI
   
 20. Ernik!

  Ernik! Fillestar

  Anëtarësuar:
  20 Korrik 2017
  Postimet:
  1
  Pëlqime të marrura:
  0
  Emri Pablo Kuner
  Vendi:England
  Qyteti: London
  Mosha: 13
  Steam ID
  STEAM_1:0:1379340255
  Craked CSGO
   

Shpërndaje faqen