1. Nëse akoma nuk jeni pjesë e forumit, ju ftojmë që të bëheni pjesë e këtij forumi duke u regjistruar.
    Dismiss Notice
  2. Ata qe kan harru password apo user ne te kontaktojn ne PM ju trregojm password.
    Dismiss Notice

Auto Reload Admins (Source Code)

Tema tek 'AMX - Plugin's' e hapur nga freeshoneeofficial, 14 Prill 2019.

View Users: View Users
  1. freeshoneeofficial

    freeshoneeofficial Nëntoger

    Anëtarësuar:
    19 Mars 2016
    Postimet:
    80
    Pëlqime të marrura:
    6
    [​IMG]
    - Përshkrimi: Plugini automatikisht ekzekuton amx_reloadadmins sipas kritereve.

    [​IMG]
    - Emri: Auto Reload Admins
    - Autori: aLbaneso.neT

    [​IMG]
    - 1 Source code e kaloni ne .amxx dhe e fut atë në addons / amxmodx / plugins / këtu
    - 2 Emrin e files e shkruani brenda tek addons / amxmodx / configs / plugins.ini këtu

    CVAR:
    amx_autoreload :
    1 - Ne cdo fund roundi (default)
    2 - Cdo % minuta

    amx_autoreload_time :
    10 (default) - cdo 10 minuta do ekzekutohet amx_reloadadmins



    Source Code:
    PHP:
    #include <amxmodx>
    #define AUTORELOAD server_cmd("amx_reloadadmins");

    new g_iCvarg_iValue;
    new 
    g_iCvar2g_iValue2;

    public 
    plugin_init(){
        
    register_plugin("Auto Relaod Admins""aLbaneso.neT""1.0");
       
        
    g_iCvar register_cvar("amx_autoreload""1");
        
    g_iCvar2 register_cvar("amx_autoreload_time""10");
       
        
    g_iValue get_pcvar_num(g_iCvar);
        
    g_iValue2 get_pcvar_num(g_iCvar2);
       
        
    register_logevent("round_end"2"1=Round_End");
       
        if (
    g_iValue == 2)
            
    set_task(float(g_iValue2) * 60.0"hook_autoreload"___"b");
    }

    public 
    round_end(){
        if (
    g_iValue == 1)
            
    AUTORELOAD
    }

    public 
    hook_autoreload(){
        if (
    g_iValue != 2)
            
    remove_task();
           
        
    AUTORELOAD
    }
     
    N-ja pëlqen postimin.
  2. sponxks

    sponxks Ushtar

    Anëtarësuar:
    25 Prill 2016
    Postimet:
    42
    Pëlqime të marrura:
    2
    hahahahah thash mos ke bo njs mir kur pe shoh "server_cmd"
    provo bane auto reload admins qe e reloadon filen users.ini qaty mujm me thon ke bo diqka edhe pse edhe ajo nuk osht njs BIG. KLM
     
  3. freeshoneeofficial

    freeshoneeofficial Nëntoger

    Anëtarësuar:
    19 Mars 2016
    Postimet:
    80
    Pëlqime të marrura:
    6
    Mqs ti din me ja bo reload files coje code pra o C/C++/Pawn Scripter hahahaha, qe nga nofka qe i ven vetes duket qe sbon per ket pun :p
    Pse me shkrujt gjith at kod per me e reload file kur thjesht ekzekuton nji komand tvogel?
    Cilsi jo sasi :D
     
  4. sponxks

    sponxks Ushtar

    Anëtarësuar:
    25 Prill 2016
    Postimet:
    42
    Pëlqime të marrura:
    2
    hahahhhahah prej rastit qe serveri e ekzekuton komanden amx_reloadadmins qdo x minuta jan dy lloje t unazave qe ekzekitohet edhe perdorimi i cpu-se rritet edhe kjo e shkakton lagun per ata me pc t dobt. Nese komanda amx_reloadadmins hjeket tani ekzekutohet qdo x min veq codi per reload file e ki veq 1 unaz.
    qekjo o cilsia jo ajo qe pe thu ti.
     
  5. sponxks

    sponxks Ushtar

    Anëtarësuar:
    25 Prill 2016
    Postimet:
    42
    Pëlqime të marrura:
    2
    per me cek kur thash 2 lloje t unazave:
    e para ajo qe e bon reload file kur ekzekutohet komanda amx_reloadadmins
    unaza e dyt: qdo x min ekzekutohet qajo komand.
    edhe pse kjo nuk osht najsen BIG.
    sa i perket C/C++/Pawn Programer mi paske percjell serverat qe i kom ndreq un prej kureshtjes ose prej "FRIKES" hahhahah qa po thu per menimin tan qysh u dok zp 6.2?
     
  6. freeshoneeofficial

    freeshoneeofficial Nëntoger

    Anëtarësuar:
    19 Mars 2016
    Postimet:
    80
    Pëlqime të marrura:
    6
    Ja ku esht amx_reloadadmins source code:
    PHP:
    public cmdReload(idlevelcid)
    {
        if (!
    cmd_access(idlevelcid1))
            return 
    PLUGIN_HANDLED

        
    //strip original flags (patch submitted by mrhunt)
        
    remove_user_flags(0read_flags("z"))
       
        
    admins_flush();

    #if !defined USING_SQL
        
    new filename[128]
       
        
    get_configsdir(filename127)
        
    format(filename63"%s/users.ini"filename)

        
    AdminCount 0;
        
    loadSettings(filename);        // Re-Load admins accounts

        
    if (id != 0)
        {
            if (
    AdminCount == 1)
            {
                
    console_print(id"[AMXX] %L"LANG_SERVER"LOADED_ADMIN");
            }
            else
            {
                
    console_print(id"[AMXX] %L"LANG_SERVER"LOADED_ADMINS"AdminCount);
            }
        }
    #else
        
    AdminCount 0
        adminSql
    ()

        if (
    id != 0)
        {
            if (
    AdminCount == 1)
                
    console_print(id"[AMXX] %L"LANG_SERVER"SQL_LOADED_ADMIN")
            else
                
    console_print(id"[AMXX] %L"LANG_SERVER"SQL_LOADED_ADMINS"AdminCount)
        }
    #endif

        
    new players[32], numpv
        
    new name[32]
        
    get_players(playersnum)
        for (new 
    i=0i<numi++)
        {
            
    pv players[i]
            
    get_user_name(pvname31)
            
    accessUser(pvname)
        }

        return 
    PLUGIN_HANDLED
    }
    Persa i perket lag ktu nuk ndodh fare lag sepse loja ka 20 vjet qe esht kriju dhe athere po t'kishe 512mb ram konsiderohet sot sikur me pas 16gb ram. Pra flasim per nj koh parahistorike
    Lag nuk ndodh tek clienti por tek serveri*
    Leri unazat, terma qe askush si perdor, ktu flitet me if condition statement, right?
    Per C/C++ ishin tek nje postim qe ke ber tek nji plugin qe ke postu ktu.
    Un nuk "percjell" serverat qe "ndreq" as prej kureshtjes as prej frikes. Fol shqip her tjtr
     
  7. sponxks

    sponxks Ushtar

    Anëtarësuar:
    25 Prill 2016
    Postimet:
    42
    Pëlqime të marrura:
    2
    hahahah terma qe kerkush nuk i perdor?
    nuk ka ktu condition statement perdoret n loop.
    e loop osht termi i unazes qe po thu ti nuk e perdor kerkush.
    Mos u muno me permen C/C++ ktu se kom fol n fb me juve sdi a pju kujtohet kur u kon puna te Array 2 dimensionale sdi cili prej juve ma pat bo "Un perdor multi dimensional array smhan k*ri hiq" se at fb 100 vet pe perdorshi. Puna qe e permena kto osht se pamarr parasysh sa po menoni me peremen funksione t programimit kuptone qe jeni tu deshtu se skeni lexu se ku perdoren.
    Jeni msu "paushall" ajt se qeshty nashta po bon, e vertet njeri pa provu smunet me mrri qellimin e vet mirpo mos thuj hajt se nashta qeshtu kur je tuj "debatu" se ka njerz qe kan lexu edhe e kan kuptu diferencen edhe definicionin per krejt ato funksione qe egzistojn rreth ktyne punve e ti munesh me kon i vogel. Sa me vjet qaq me men. klm dost
     
  8. sponxks

    sponxks Ushtar

    Anëtarësuar:
    25 Prill 2016
    Postimet:
    42
    Pëlqime të marrura:
    2
    Ja vlen mu cek se, edhe un jam kan n hapa tu, edhe un me pak kom munu me nimu shum, edhe e kom fry veten pa kon kerkush, ama spja vlejke sidomos kur pe dishe qe CS 1.6 KA DEK edhe pse hala munohemi me ringjall si un, si ti si krejt ata naper forume per Pawn(AMXMOD).]
    Nejse vazhdo qysh ja ke qit kapakin ti ksaj pune se se kom njetin mo me u merr me postime t kerkujt se ska kurrfar benificioni klm
     

Shpërndaje faqen

XenForo Add-ons & XenForo Styles ™ © 2012-2019 Brivium LLC.
  1. There are currently no users chatting.

You don't have the necessary permissions to use the chat.

There are currently no users chatting.
Chat [0]