1. Nëse akoma nuk jeni pjesë e forumit, ju ftojmë që të bëheni pjesë e këtij forumi duke u regjistruar.
  Dismiss Notice
 2. Ata qe kan harru password apo user ne te kontaktojn ne PM ju trregojm password.
  Dismiss Notice

Rregullat e Përdorimit

Rregullorja:

Aktivitetet ilegale

* Ndalohen postimet me përmbajtje ilegale (cheats, crack, hacking, virus etj...), postimet e tilla do te fshihen ndërsa postuesit do te përjashtohen nga forumi.

Hapja e temave/postet

* Për ta anashkaluar hapjen e topikave të njejtë, duhet që të përdoret funksion Kerko (Search), në rast se tema egziston atëher bartet në shport.

* Ndalohen postimet me qëllim ofendimi, provokimi apo kërcënimi ndaj antarëve tjerë te forumit.

* Ndalohen postimet e shkurta dhe të pakuptimta, s.psh flm, thanks, tung - lexo rregullat për Spam.

Marketing / Reklamat

* Faqja të cilen e reklamoni duhet te jet e juaja.

* Ndalohen faqe që kan përmbajtje ilegale - lexo rregullat për (Aktivitetet ilegale))

* Patjeter duhet qe te keni link e ESK si partner, në rast se ndërroni link e partnerit pa informuar, denoheni me përjashtim nga forumi

* Faqet sociale/kanalet, faqen te cilen e reklamoni duhet që ta ketë "LIKE", "FOLLOW", "Subscribers" faqen e ESK-se.

Spam

* Spam konsiderohet topiku/posti i cili nuk ka të bëj asgjë me kategorine.

* Spam konsiderohet çdo post i kotë, ku anetari thot vetëm "flm, bravo, lol" etj.

* Spam konsiderohet çdo lloj double-posti. (Nese doni me shtu najsen ne postin e posa bër, bëni edit dhe postoni aty.)

Shitëblerja

* Titulli i temes duhet me qen p.sh [SHES] Monitor 17inc, Në brendi të temes duhet të plotësohen këto kritere si mëposht:

 • Fotoja e produkit.
 • Qmimi i produkit (por nëse deshironi të pranoni oferta atëher e cekni aty se antart duhet te jepin oferta).
 • Vendi se ku ndodheni, në menyr që ta ken të kjart antart se ku gjindet produkti në fjale.
 • * Rreptsisht ndalohen shitjet/bjerjet/kembimet e gjërave ilegale - lexo rregullat për (Aktivitetet ilegale).

  Kërko ndihmë

  * Para se te hapni tem te re Kerkoni ne Forum se mos gjendet problemi i zgjidhur me parë.

  * Titulli i temës gjithsesi duhet të jetë SHQIP. (shembull: Ndihmë - problem me virus).

  * Nuk lejohet që 1 user të hap 2 tema njëkohësisht për ndihmë (një temë në 12 orë).

  * Ne rast se autori i temes nuk kthen përgjegje brenda 5 dite që problemi është rregulluar, tema mbyllet dhe bartet në shport.

  * Ndalohet rreptesisht ndihma ne lidhje me gjerat ilegale - lexo rregullat per (Aktivitetet ilegale).

  * Ne forumin eSportsKosova gjuha zyrtare është gjuha shqipe, mirpo në disa raste lejohet edhe gjuha angleze.

  * Lidhjet ( links ) duhet patjetër të futen ne code përndryshe mund të fshihet I gjithë postimi juaj nga stafi.

  Thyerja (shkelja) e Rregullave

  Shkelja apo thyerja e rregullave te forumit rezulton me denim apo ban/ban permanent!

  Me respekt eSportsKosova Staff

  XenForo Add-ons & XenForo Styles ™ © 2012-2021 Brivium LLC.
  1. There are currently no users chatting.

  You don't have the necessary permissions to use the chat.

  There are currently no users chatting.
  Chat [0]