Loading...
 1. Nëse akoma nuk jeni pjesë e forumit, ju ftojmë që të bëheni pjesë e këtij forumi duke u regjitruar.
  Dismiss Notice
 2. Ata qe kan harru password apo user ne te kontaktojn ne PM ju trregojm password.
  Dismiss Notice
 1. There are currently no users chatting.

You don't have the necessary permissions to use the chat.

  1. Rregullat e Forumit

   Rregullat e përgjithshme të forumit
   Temat:
   1
   Postimet:
   2
   LongHorn Tema e fundit: Rregullat! LongHorn, 8 Prill 2013
   RSS
  2. Të rejat & Info

   Të rejat dhe informatat e fundit rreth forumit
   Temat:
   198
   Postimet:
   6,336
   RSS
  1. Diskutime rreth eSportsKosova

   Diskutime rreth forumit në përgjithësi
   Temat:
   21
   Postimet:
   4,779
   RSS
  2. Kërko ndihmë

   Vendi ku mund të kërkoni ndihmë për çfarëdo problemi
   Temat:
   7
   Postimet:
   22
   RSS
  3. ESK Marketing

   Reklamoni webfaqën ose faqën tuaj të Facebook
   Temat:
   187
   Postimet:
   1,032
   RSS
  4. ESK Shitëblerja

   Shit, blej dhe këmbe produkte të ndryshme
   Temat:
   128
   Postimet:
   361
  5. Dhuro falas

   Ketu mund te dhuroni gjera te lloj llojshme ti ndihmoni njeri tjetrit, gjithqka Falas.
   Temat:
   99
   Postimet:
   1,153
   RSS
  6. IT Zone

   Këtu mund të gjeni e postoni programe, tutorial, lajme dhe informata te ndryshme nga bota e teknologjisë informative (IT)
   Temat:
   2,296
   Postimet:
   8,532
   RSS
  1. Zbavitje

   Publikoni videot tuaja të preferuara
   Temat:
   1,193
   Postimet:
   7,102
   RSS
  2. ESK Rekrutimi

   Pjesë e dedikuar për rekrutim të ekipeve
   Temat:
   132
   Postimet:
   544
   RSS
  3. Info rreth ekipeve

   Publikoni të dhëna për ekipin tuaj
   Temat:
   255
   Postimet:
   2,269
   RSS
  4. Skena vendore

   Diskutime rreth lajmeve vendore
   Temat:
   18
   Postimet:
   149
   RSS
  5. Skena ndërkombëtare

   Diskutime rreth lajmeve ndërkombëtare
   Temat:
   405
   Postimet:
   3,234
   RSS
  6. Serverët online

   Pjesë e dedikuar për të gjithë serverët online
   Temat:
   5
   Postimet:
   9
   RSS
  1. KPS në përgjithësi

   Lajmet rreth KPS, serverët dhe ankesat për admin/lojtarë
   Temat:
   32
   Postimet:
   2,447
   RSS
  2. Counter Strike 1.6 eSK CPL UCP 8.5

   Counter Strike 1.6 UCP
   Temat:
   0
   Postimet:
   0
   (Contains no messages)
   RSS
  3. Counter-Strike GO eSK

   Counter-Strike Global Offensive eSK Online Installer
   Temat:
   6
   Postimet:
   59
   RSS
  1. Lojërat për PC

   Diskutime rreth video lojërave të ndryshme për PC
   Temat:
   231
   Postimet:
   1,455
   RSS
  2. Steam

   Gjithçka rreth Valve Steam
   Temat:
   50
   Postimet:
   405
   RSS
  3. PS & Xbox - Console

   Gjithqka rreth PlayStation dhe Xbox - Console
   Temat:
   10
   Postimet:
   60
   RSS
  4. WoW

   World of Warcraft
   Temat:
   40
   Postimet:
   368
   RSS
  5. Grand Theft Auto (GTA)

   Gjithçka rreth serive te Grand Theft Auto (GTA)
   Temat:
   40
   Postimet:
   318
   RSS
  6. Online Football Manager

   Pjesë e dedikuar për lojën Online Football Manager (OFM)
   Temat:
   7
   Postimet:
   364
   RSS
  7. League of Legends

   Gjithqka rreth lojes League of Legends
   Temat:
   39
   Postimet:
   240
   RSS
  1. Punimet

   Publikoni punimet tuaja të fundit dhe ndani ato me të tjerët
   Temat:
   3,943
   Postimet:
   28,222
   RSS
  2. Resurse për dizajn

   Resurse të ndryshme dhe të nevojshme për dizajnim
   Temat:
   287
   Postimet:
   1,327
   RSS
  3. Video produksion

   Diskutimeve rreth krijimit të videove, programe te ndryshme per video konvertim...
   Temat:
   4
   Postimet:
   19
   RSS
  1. Diskutime për gjërat edukative

   Pjesa edukative e forumit
   Temat:
   154
   Postimet:
   2,129
   RSS
  2. Feja Islame

   Diskutime në lidhje me besimin Islam
   Temat:
   491
   Postimet:
   2,508
   RSS
  1. Oda e burrave

   Diskutime për tema të ndryshme të rastësishme
   Temat:
   684
   Postimet:
   17,504
   RSS
  2. Qendrat e lojërave

   Pjesë e dedikuar për të gjitha Qendrat e Lojërave në Kosovë (Gaming Center)
   Temat:
   39
   Postimet:
   960
   RSS
  3. Futboll

   Diskutime për futbollin, lajmet dhe transferet e fundit
   Temat:
   887
   Postimet:
   5,042
   RSS
  1. Shporta

   Shporta
   Temat:
   199
   Postimet:
   968
   RSS
  2. Arkiva e turnireve

   Të gjithë turnet e zhvilluar të Counter-Strike 1.6 - LAN & Online
   Temat:
   30
   Postimet:
   593
   RSS